Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

EHBO voor hondenhersengymnastiekHondenlijnen en speelgoed maken
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Hersengymnastiek voor honden

Onze honden worden vaak niet voldoende uitgedaagd om hun hersenen te gebruiken. Jammer, want juist een hond die mentaal gestimuleerd wordt, ontpopt zich vaak tot een tevreden, rustige hond in huis. Een bijkomend voordeel is dat de hond er lekker moe van wordt want het gebruiken van zijn hersenen, gecombineerd met zijn fabelachtige reukorgaan, kost behoorlijk wat energie. Moe, maar voldaan zeg maar. Hersenwerk kan ook heel makkelijk thuis en in de eigen omgeving gedaan worden. Tijdens de workshop leer je zelf puzzels voor je hond in elkaar zetten en hoe deze stap voor stap de hond aan te leren en uit te bouwen. Met voldoende inspiratie voor nog veel meer mogelijkheden om uw hond thuis lekker bezig te houden gaat u weer naar huis met een tevreden hond.

Ook voor oude(re) honden of honden die zich om medische redenen fysiek niet te veel mogen inspannen kan Hersengymnastiek uitkomst bieden.

Bekijk hier een filmpje op ons Youtube kanaal

Duur van de workshop

1 dagdeel

Wanneer

Meerdere malen per jaar, meestal op zondag. Zodra er een datum gepland is, wordt dat in de agenda vermeld

Kosten

€ 50,00

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2021 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top