Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

Puppycursusbasiscursuspuppycursus & basiscursus
Hondenschool de Bacchanten G&G
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Basiscursus

De absolute topper op het gebied van hondentraining is onze basiscursus.
Gedurende 3,5 week traint u drie keer per week zodat we de voortgang van u en uw hond optimaal kunnen begeleiden en vlot kunnen bijsturen als dat nodig is.
De cursus bestaat uit drie theorielessen en tien praktijklessen. Daarnaast krijgt u toegang tot een online theoriemodule met veel verduidelijkende filmpjes. Wij zijn namelijk van mening dat een hond optimaal trainen en opvoeden alleen mogelijk is als u beschikt over een goed inzicht en kennis van hondengedrag. In de theorielessen komt niet alleen het totale hondengedrag ter sprake, ook worden u oplossingen en therapieën aangereikt bij voorkomende problemen en probleempjes.
In de praktijklessen leren u en uw hond een team te vormen, waarbij aandacht van de hond voor zijn baas centraal staat. De oefeningen die verder getraind worden zijn lopen zonder trekken, volgen, zitten, liggen, blijven en komen op commando.
Alles gebeurt uiterst hondviendelijk en volgens de nieuwste trainingstechnieken. De praktijkgroepen houden we bewust klein, maximaal zes honden.

U ontvangt bij deze cursus ook ons, 260 pagina's tellende, eigen boek 'Een Click met je hond'. Dit kunt u gebruiken ter ondersteuning tijdens de cursus en als naslagwerk na afloop van de cursus. (Als het erg druk is dan gaat de cursus naar twee keer in de week, zodat we op meerdere avonden de basiscursus kunnen geven. In dat geval duurt de cursus vijf weken)Boek Een click met je hond

Duur van de cursus

In totaal 13 lessen
10 praktijklessen
3 theorielessen
in 3,5 week

Voor welke honden

Voor elke hond vanaf drie maanden (dus ook de oudere hond), die volgens voorschrift gevaccineerd is.

Wanneer

Maandag, woensdag en vrijdag, naar keuze op de ochtend of de avond
(De cursus duurt dus 3,5 week waarin 3 keer per week getraind wordt).

Iedere maand starten we met een nieuwe basiscursus!

Kosten

€ 195,00
13 lessen praktijk en theorie
260 pagina’s tellende boek
‘Een click met je hond’
Clicker
Garantie: als u het resultaat niet voldoende vindt mag u gratis de cursus overdoen.

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 cm (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of tuig. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2023 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top