Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

Omgang kind en hondBenchtrainingBent u een actieve baas?FietsenVoorbereiding zwangerschap
Hondenschool de Bacchanten clicker

Benchtraining

Soms kan een bench (hondenbox) een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld bij pups en jonge honden, zodat ze geen foute dingen kunnen aanleren als u er niet bent om een oogje in het zeil te houden. Maar ook voor onzekere honden, honden die niet alleen kunnen zijn en gezinnen met jonge kinderen kan een bench een uitkomst zijn. Honden voelen zich vaak veilig in een besloten ruimte en hebben, zeker als er jonge kinderen zijn, dan een veilige plek om zich terug te trekken. Pups komen op die manier niet in de verleiding uw halve huisraad te slopen als ze alleen zijn.

Alvorens u een hond in een bench kunt insluiten is het van belang de hond te leren de bench als een prettige en veilige plek te ervaren. Als u de hond er zomaar inpropt en het deurtje sluit, is de kans groot dat hij het op een gillen zet of zelfs in paniek raakt. Om de hond te leren dat de bench een prettige plek is is het van belang de bench op een plaats in huis neer te zetten waar de hond wel het idee heeft om erbij te horen, maar niet midden in de loop. Dus niet de bench in de garage zetten en ook niet naast de deuropening. Het beste is een rustige hoek van de kamer, zodat de hond overzicht houdt.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2023 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top