Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

Van U

Beste Jolien,

Binnenkort verhuizen wij naar Haarlem en zullen dus op zoek moeten naar een nieuwe hondenschool. Dat zou nog wel eens knap lastig kunnen worden. We hebben het zo naar onze zin gehad bij de Bacchanten. Vanaf de allereerste les werd het al gauw iets om iedere week naar uit te kijken. Zoals jij ons de wereld van een hond aanschouwelijk wist te maken is van onschatbare waarde gebleken. Het zorgde ervoor dat onze pup kon uitgroeien tot een stoere, evenwichtige en vrolijke speurneus.

Wij willen je dan ook heel erg bedanken voor het zelfvertrouwen dat we gekregen hebben bij het opvoeden van Plato. Groot worden ze allemaal maar bij de manier waarop, heb jij het verschil gemaakt. Je zou het iedere hondenbezitter toewensen (niet in de laatste plaats voor de hond).

Vriendelijke groet, Sybe en Linda
En een (altijd vieze) poot van Plato

Lieve Jolien,

Bedankt voor de leuke lessen. Mijn mama Novi, mijn oma Jindi, mijn overgrootmoeder Jessie, mijn over-overgrootmoeder..... en tante Heaven hebben allemaal met veel plezier de basiscursus gedaan.

Een dikke knuffel van Danza. Op naar vervolg 1

Dank zij jullie hulp hebben wij en nieuwe baas gevonden!

Dino, Simba, Terry, Mayla, Sheila en Sandy van Dierentehuis Hoorn

Jolien,

Doordat jij zo veel informatie, met zo veel humor en praktijkvoorbeelden brengt, blijft er ook veel hangen. Een hele goede motivatie geef je hier mee.
Echt top. Bedankt!!

Astrid en Noa

Soms liep het wat uit (lastig als je daarna nog weg moet) maar je kunde, ervaring en humor is onbegrensd.

Wil

Jolien,

je bent een vakvrouw. Je brengt het heel goed over. Veel van opgedaan.

Groeten, Ton

Hallo Jolien,


Ik vond de cursus heel goed. Vooral de dingen die de baas anders of beter kan doen. Als baas heb ik veel geleerd en ook geleerd de op te observeren. Het is belangrijk om te zien hoe de hond reageert.

Dank je wel. Heb het heel leuk en leerzaam gevonden.

 

Hellen met Vossie

De cursus was vooral een ‘eye opener” voor ons naar one eerste hond toe. Die is er en wij zijn er enorm van opgeknapt. Veeeeeel leuker. De theorie en de beeldende verhalen erbij zijn goud waard! Heel erg veel aan gehad.

Marleen

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2023 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top