Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

Vervolgcursus 1Vervolgcursus 2G&GRally-Obedience
Hondenschool de Bacchanten G&G
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Vervolgcursus II

In de Vervolg 2 cursus worden de eerder geleerde oefeningen geperfectioneerd en steeds wat moeilijker gemaakt. Ook komen er oefeningen bij zoals los van de lijn volgen, af met aansluiten, terug naar een aangewezen plaats sturen en apporteren.

Veel van de oefeningen zijn nog steeds gebaseerd op dingen die je thuis en in je eigen omgeving heel goed naar een praktijksituatie kunt vertalen.

Duur van de cursus

10 lessen, 1 maal per week

Voor welke honden

Alle honden die de Vervolgcursus I met goed gevolg hebben doorlopen

Wanneer

Naar keuze op:
Donderdagmorgen
Dinsdagavond
Woensdagavond
Vrijdagavond

Kosten

€ 145,00
voor 10 lessen

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 cm (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of tuig. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2021 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top