Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

BehendigheidTroopersRally-Obedience
Hondenschool de Bacchanten Hoopers
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Funtroopers

Funtroopers is een combinatie van Hoopers, Treibbbal en Fun.

Hoopers bestaat uit een parcours van hoops, tunnels tonnen en gates. Het is afgeleid van behendigheid maar voor meer honden te realiseren omdat de lichamelijke belasting veel minder is. Ook voor de baas is het minder belastend, die blijft staan waar hij staat en hoeft niet het hele parcours mee t rennen.

Treibbal is gebaseerd op schapendrijven maar dan zonder schapen. In plaats daarvan wordt er gewerkt met grote gymnastiekballen die door de hond in een doel ‘gedreven’ moeten worden. Je hebt er geen herdershond voor nodig, het kan met alle rassen gedaan worden.

Fun staat voor FUN!!! En dat kan van alles zijn, variërend van hersenwerk tot neuswerk en kunstjes. Gewoon lekker bezig zijn met uw hond met de nadruk op plezier voor baas en hond.

Kortom: alles is mogelijk in deze pretcursus, mits u en uw hond er plezier aan beleven.

Duur van de cursus

10 lessen, 1 maal per week

Voor welke honden

Alle honden die minimaal de vervolg-1 cursus met goed gevolg hebben doorlopen

Wanneer

Woensdagavond
Vrijdagavond

Kosten

€ 145,00
10 lessen
Targetschijf

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 cm (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband, tuig of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2023 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top