Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

Balans en coordinatieEHBO voor hondenhersengymnastiekHondenlijnen en speelgoed maken
Balans en coordinatie
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Balans en Coördinatie

In deze workshop wordt gebruik gemaakt van opstapjes, tonnen, laddertjes, evenwichtsbalken, balansborden, gymnastieballen, bloempotten, kartonnen dozen en cavaletti's.  Kortom alles waar een hond maar veilig op of in kan!

De hond leert spelenderwijs zijn lichaam en ledematen goed te gebruiken. Het versterkt de spieren en de coördinatie van de hond en de hond leert tevens goed op zijn baas te vertrouwen. Daardoor zal de hond ook meer zelfvertrouwen krijgen, dus voor onzekere honden is dit een enorme uitdaging. 

Alles draait om teamwork en vertrouwen tussen baas en hond! De band met de hond zal dan ook zeker versterken door de workshop Daarnaast is het ook gewoon leuk om te doen, zowel voor de baas als voor de hond. 
En met een beetje fantasie kan het ook thuis en tijdens de wandeling in praktijk gebracht worden.

Duur van de workshop

1 dagdeel

Voor welke honden

Elke hond die de Vervolg I met goed gevolg heeft doorlopen

Wanneer

Wisselend

Kosten

€ 60,00

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 cm (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband, tuig of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2023 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top