Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

BehendigheidTroopersRally-Obedience
Hondenschool de Bacchanten G&G
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Rally-Obedience

Rally-O(bedience) is een sportieve manier van gehoorzaamheidstraining. Het bestaat uit heel veel verschillende oefeningen in oplopende moeilijkheidsgraad, die in een parcoursvorm worden uitgevoerd. Middels steeds wisselende bordjes wordt aangegeven welke oefening op welke plek gedaan moet worden. Het is een stuk speelser en vrijer dan het reguliere G&G/Obedience, omdat er mag worden aangemoedigd en beloond en vanwege de variatie aan en volgorde in oefeningen.

Bekijk hier een filmpje op ons Youtube kanaal
www.youtube.com

Duur van de cursus

10 lessen

Voor welke honden

Alle honden die de Vervolgcursus III met goed gevolg hebben doorlopen

Wanneer

Dinsdagavond

Kosten

€ 145,00
Voor 10 lessen

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 cm (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of tuig. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2023 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top