Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

PuppytestenPuppyparty
Hondenschool de Bacchanten G&G
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Puppytesten

Iedere bonafide fokker wil graag het beste voor zijn pups en zal er gerust op willen zijn dat hij zijn pups plaatst bij eigenaren die het beste passen bij het karakter van die ene pup.

Iedere pup is een individuutje en ook binnen één en hetzelfde ras en nest zijn er vaak grote verschillen in het karakter van de hondjes. Al heel jong laten pups gedragingen zien die aanwijzingen kunnen geven voor de ontwikkeling van hun karakter.

De goede fokker observeert zijn pups en zal de best passende potentiële eigenaar erbij zoeken. Een puppytest, gebaseerd op de Campbell-test en afgenomen op de leeftijd van 7 weken, kan daarbij een goede ondersteuning zijn. Tijdens de test wordt gekeken naar o.a. de sociale binding met mensen, het herstelvermogen van de pup, zijn gevoeligheid, zijn vermogen tot samenwerking en zijn zelfverzekerdheid.
Het is geen examen voor de pups, maar een manier om inzicht te krijgen in zijn persoonlijkheid en daarmee in staat zijn de beste match met zijn nieuwe baas te creëren.

Een verlegen, timide hondje hoort niet thuis bij een gezin met veel kinderen evenmin als het zelfverzekerde opdondertje gebaat is bij een baas die zelf erg onzeker is. Het werklustige typetje zet je niet bij een baas die er alleen maar lekker mee wil wandelen en de pup die weinig tot samenwerking bereid is niet bij iemand die zijn ziel en zaligheid aan een vorm van hondensport heeft verpand.

Voor wie

Nesten pups op een leeftijd van 7 weken

Wanneer

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak

Kosten

€ 20,00 per pup en € 0,35 per gereden kilometer

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2021 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top