Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

GedragstherapiePrivé Les
Algemene Voorwaarden
Download

Privéles

In sommige gevallen komt groepstraining niet goed uit. Omdat u geen tijd heeft op de nomale trainingsuren bijvoorbeeld. Of omdat de hond slechts op één specifiek onderdeel training behoeft of er wegens probleemgevend gedrag nog niet aan toe is om in een groep te trainen.
In dat geval verzorgen wij privétrainingen.

U traint dan alleen met uw hond en een instructeur op onderling afgesproken tijdstippen. In voorkomende gevallen kan er zelfs bij u thuis of in uw eigen omgeving getraind worden.
Een privéles duurt tenminste 30 minuten.
Het aantal lessen wordt in overleg bepaald.

Bel voor een afspraak 0228 54 26 89

Duur van de cursus

ca. 30 minuten

Wanneer

U kunt ons mailen of bellen voor een afspraak

Kosten

€ 35,00
per 30 minuten

Extra

Bij een privéles aan huis geldt een tarief van € 35,00 per 30 minuten en een kilometer vergoeding van € 0,35 per gereden kilometer plus eventuele parkeerkosten.

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2021 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top