Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

Vervolgcursus 1Vervolgcursus 2G&GRally-Obedience
Hondenschool de Bacchanten G&G
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Vervolgcursus I

In onze basiscursus heeft u de basis gelegd voor een gehoorzame hond. Alles wat geleerd is heeft echter nog geen tijd gehad om een vaste gewoonte voor de hond te worden. Om uw hond stabiel gehoorzaam te maken zult u alles moeten blijven herhalen, onderhouden en verbeteren.
Na de basiscursus kunt u er voor kiezen het geleerde te onderhouden door middel van een vervolgcursus.
Misschien alleen maar omdat u het leuk vindt om met uw hond verder te trainen of omdat uw hond het zo leuk vindt om met zijn baas bezig te zijn. 
Maar misschien ook als een ´stok achter de deur´ om te voorkomen dat het geleerde verwatert. 
Naast een verdieping en verbetering van het reeds geleerde, komen ook nieuwe oefeningen aan bod, zoals staan, afleidingen, af en blijf uit zicht, het voetcommando en gehoorzaamheid op afstand waardoor de band met uw hond nog meer groeit.

Duur van de cursus

10 lessen, 1 maal per week

Voor welke honden

Alle honden die de basiscursus met goed gevolg hebben doorlopen

Wanneer

Naar keuze op:
Donderdagmorgen
Dinsdagavond
Woendagavond
Vrijdagavond

Kosten

€ 145,00
10 lessen inclusief examen

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 cm (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband of tuig. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2021 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top