Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

GedragstherapiePrivé Les
Hondenschool de Bacchanten G&G
Algemene Voorwaarden
Download

Gedragstherapie

Sommige honden vertonen heel specifieke problemen die een andere of grondiger aanpak vereisen dan in de diverse cursussen aan bod komt. Te denken valt aan extreme angst, agressie naar mens of dier, niet alleen kunnen zijn etc. Hondenschool De Bacchanten beschikt over twee gediplomeerde en zeer ervaren gedragstherapeuten, die zich in een één-op-één situatie met uw probleem bezighouden.

We beginnen met een consult waar alle problemen besproken zodat duidelijk wordt welke omstandigheden daarbij een rol spelen. Ook de rol van de baas zelf zal uitgebreid aan bod komen.

Het doel van dit gesprek is dat de gedragstherapeut genoeg achtergrondinformatie heeft om een gedegen diagnose te kunnen stellen. Het gedrag van de hond wordt geobserveerd en, indien nodig, wordt de hond op een aantal punten getest. Hierna zal de gedragstherapeut alles met u doornemen en haar bevindingen en adviezen aan u vertellen. U ontvangt een rapportage van het gedragsspreekuur en de test met daarbij de therapieën die voor u van belang zijn.

Klik hier voor een filmpje van een gedragsprobleem

Indien nodig kan de gedragstherapeut ook bij u thuis komen.

Bel voor een afspraak 0228 54 26 89

Voor welke honden

Heeft u een specifiek probleem met uw hond of wilt u gewoon eens een persoonlijk gesprek of advies over het gedrag of de opvoeding van uw hond, dan kunt u (volgens afspraak) terecht op een gedragsspreekuur.

Wanneer

Op afspraak

Kosten

Ä 75,00
op uurbasis op de locatie van de hondenschool

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2021 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top