Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

Jolien SchatLisette van ZwolMirjam BosAlexandra LinnemannSimone HendriksWilma de Mikmarianne scholten
Simone Hendriks

Simone Hendriks

Op zoek naar ondersteuning bij het probleemgedrag van één van haar honden, belandde Simone in 2000 bij onze hondenschool. Daar werd het latent aanwezige hondenvirus snel aangewakkerd en besloot ze de instructeurscursussen te gaan volgen bij de Martin Gaus Academie.
Naast het trainen van haar eigen honden, is ze in 2001 begonnen met het geven van vervolgcursussen bij ons. Dit breidde zich al snel uit naar vrijwel alle andere cursussen terwijl ze zelf in het binnen- en buitenland vele nascholingscursussen volgde.
In 2010 begon ze met behendigheid met Harley (rechts op de foto). Door de komst van Senga (links) is dat behoorlijk uit de hand gelopen en reist ze in de weekenden het hele land door om aan wedstrijden deel te nemen en worden alle vakanties besteed aan wedstrijden en workshops behendigheid, want uitgeleerd is ze nooit.
Niet vreemd dus, dat ze zich inmiddels ook hier gespecialiseerd heeft tot instructeur behendigheid, die als het nodig is ook bij alle andere cursussen een handje kan toesteken.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Dogstar
© Copyright 2003-2021 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top