Het Gilde van Hondentrainers
Een Click met je hond


Hondenschool de Bacchanten, de Hout 90, Hem
bel 0228 54 26 89 of mail naar info@hondenscholen.com

FilmsterrencursusBalans en coordinatieAanschaf spreekuurPuppytesten
Hondenschool de Bacchanten G&G
inschrijven
Algemene Voorwaarden
Download

Filmsterrencursus

Tijdens de filmsterrencursus leert de hond allerlei grappige, maar ook nuttige kunstjes en trucjes, waardoor hij kan schitteren als een echte 'doggystar'.
Te denken valt onder andere aan omrollen, handen omhoog, doodliggen, jaknikken en neeschudden, highfive, een buiging maken, rondedansjes maken, maar ook deuren open en dicht doen etc.
De echte acteertalenten kunnen zelfs nog verder met geavanceerde trucs zoals basketballen, kinderwagens duwen en de hond uitlaten.
Kortom: ‘the sky is the limit’. En als u zelf een leuke truc bedenkt zullen we u erbij helpen het de hond aan te leren.
Ook leert u een stappenplan te ontwerpen, zodat niets u mee in de weg staat om je hond alles te leren wat je leuk of zinvol lijkt. Alles wordt ondersteund met videobeelden.

Duur van de cursus

10 lessen, 1 maal per twee weken zodat u voldoende tijd hebt om thuis te oefenen

Voor welke honden

Alle honden die de vervolgcursus I hebben afgerond.

Wanneer

Zaterdag
Woensdagavond
(alleen gedurende de zomermaanden)

Kosten

€135,00
10 lessen
Werkmap
Boek
Targetstick

Punten van aandacht

Slipkettingen en flexilijnen zijn niet toegestaan. U dient bij de eerste les het vaccinatieboekje te tonen, zodat wij kunnen zien dat uw hond volgens voorschrift gevaccineerd is. Dit ter bescherming van uw hond en andere honden.

Benodigdheden

Een riem van ca. 1.80 cm (ook te koop op de hondenschool), geen flexilijn. Een gewone halsband, tuig of hondenhalster. Voldoende zeer kleine, lekkere en voor de hond interessant ruikende beloningsbrokjes.

Renske natuurlijke voeding
Dier en Zorg
Nylabone
Ropadog
Dogstar
© Copyright 2003-2019 Hondenschool De Bacchanten, niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotografie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook.
Top